-
پشت درهای بسته بیلدربرگ چه می گذرد؟
سهشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۱۱
برگزاری اجلاس گروه ۸ و پس از آن اجلاس سران ناتو در آمریکا و همچنین انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا، اما و اگر های بسیاری را در مورد نقش و اهمیت نشست ۲۰۱۲ گروه بیلدربرگ که در چند روز آینده برگزار خواهد شد به وجود آورده است. به گزارش فارس، اجلاس 2012 گروه بیلدربرگ در بحبوحه بحران مالی جهان، اعتراضات دنیای عرب، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و موضوع هسته ای ایران از اهمیت خاصی برخوردار شده است چرا که سردمداران بیلدربرگ در این
برگزاری اجلاس گروه ۸ و پس از آن اجلاس سران ناتو در آمریکا و همچنین انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا، اما و اگر های بسیاری را در مورد نقش و اهمیت نشست ۲۰۱۲ گروه بیلدربرگ که در چند روز آینده برگزار خواهد شد به وجود آورده است.
به گزارش فارس، اجلاس 2012 گروه بیلدربرگ در بحبوحه بحران مالی جهان، اعتراضات دنیای عرب، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و موضوع هسته ای ایران از اهمیت خاصی برخوردار شده است چرا که سردمداران بیلدربرگ در این نشست با چالش های فراوانی روبرو هستند و باید برای آنها چاره اندیشی کنند.
بیلدربرگ چیست؟ اعضای این گروه را چه کسانی تشکیل می دهند؟ اهداف و برنامه های جهانی این گروه چیست؟ چرا نشست سالیانه بیلدربرگ به صورت سری و پشت درهای بسته برگزار می شود؟ آیا بیلدربرگ برنامه های جهانی سالانه طبقه ممتاز را دیکته می کند؟ چرا نشست بیلدربرگ همانند سال 2008 که اوباما به ریاست جمهوری رسید مجدداً در همان مکان برگزار خواهد شد؟ چرا اجلاس گروه 8 و سران ناتو درست پیش از نشست بیلدربرگ به وقوع پیوست؟ آیا ارتباطی بین این 3 نشست وجود دارد؟ آیا بیلدربرگ تعیین کننده رئیس جمهورهای آمریکاست؟ آیا بیلدربرگ دستور کار جهان در سال 2012 را تعیین خواهد کرد؟ چرا 3 اجلاس بسیار مهم و حساس بین المللی در کمتر از یک ماه در آمریکا برگزار می شود؟ آیا این نشست ها به برنامه هسته ای ایران مربوط می شود؟ این ها سوالاتی است که در این گزارش به آنها پرداخته خواهد شد.
جای تعجب نیست که بسیاری از مردم جهان اسم «بیلدربرگ» (Bilderberg) را هم نشنیده باشند. حتی بسیاری از افرادی که مطالعه بسیار زیادی دارند یا بسیاری از تحصیل کردگان، سیاست مداران و فعالان نیز از وجود چنین انجمنی که نام بیلدربرگ را بر آن نهاده اند بی خبرند. دلیل این امر را باید از بیلدربرگی ها پرسید که علیرغم نفوذ و قدرتی که در هدایت امور جهان دارد، فعالیت ها، اهداف، برنامه ها و حتی خود اسم بیلدربرگ را بیش از نیم قرن با کمک رسانه ها و نشریات غربی، در پس سایه ها پنهان نگه داشته است.
هتل بیلدربرگ در کشور هلند بیلدربرگ نام کنفرانسی غیررسمی است که هر ساله به صورت کاملاً سری و محرمانه در یکی از کشورهای اروپایی یا آمریکا برگزار می شود. اعضای گروه بیلدربرگ تماماً انتصابی هستند و تعدادشان به 120 تا 140 نفر می رسد. تمامی اعضا از قدرتمندترین و با نفوذترین افراد در عرصه های سیاسی، اقتصادی و رسانه ای جهان هستند. بسیاری از پادشاهان و اعضای خاندان های سلطنتی کشورهای غربی از اعضای دائم گروه بیلدربرگ هستند. علت انتخاب نام بیلدربرگ برای این انجمن سری، برگزاری اولین گردهمایی و نشست در سال 1954 در هتلی به این نام در کشور هلند بود. رسانه ها و نشریات این انجمن را به خاطر نام مکانی که اولین بار گرد هم آمده اند گروه بیلدربرگ نامیده اند اما شاید نام واقعی آن با آنچه که رسانه ها بیلدربرگ می گویند فرق داشته باشد.
در واقع بیلدربرگ نه دولت است، نه مجلس و نه یک سازمانی سیاسی مانند سازمان ملل و نه یک سازمان اقتصادی مانند اوپک. نامش را «کلوپ» گذاشته اند تا مشخص گردد بیلدربرگ هیچ تشکیلات یا سازمان رسمی ثبت شده با چارت سازمانی و شرح وظایف حزبی معینی نیست، اما بزرگ ترین کنفرانسی است که سالانه با حضور قدرتمندترین افراد در عرصه های سیاسی، اقتصادی، بانکداری، نظامی و نیز غول های رسانه ای، تحت شدیدترین مراقبت های امنیتی برگزار می گردد.
در این کنفرانس بزرگ، هیچ طرح و پیشنهادی مطرح نمی گردد، هیچ لایحه ای به مذاکره گذاشته نمی شود و هیچ تصمیمی اتخاذ و مصوبه ای صادر نمی گردد!؟ بلکه سیاست ها، تصمیمات و مصوبات اخذ شده در بالاترین رده ی سلطه، یعنی «طبقه ممتاز»، جهت اجرایی کردن آنها در سرتاسر جهان به منظور تحقق «نظم نوین جهانی» به شرکت کنندگان دیکته می شود.
اولین اجلاس بیلدربرگ از 29 تا 31 مه 1954 در هتل «بیلدربرگ» متعلق به پرنس «برنهارد» ولیعهد هلند برگزار شد. موفقیت نخستین نشست باعث شد که سازمان دهندگان آن در پی طرح ریزی برای برگزاری سالانه اجلاس «بیلدربرگ» باشند. شرکت کنندگان عمدتا بانکداران بزرگ، متخصصان جنگی، سران رسانه های تأثیرگذار و پرمخاطب، وزیران کلیدی، سرمایه گذاران بین المللی و رهبران سیاسی اروپا و آمریکای شمالی هستند. بر اساس اسناد موجود از اعضای فعال بیلدربرگ می توان به سران رسانه هایی چون «لو فیگارو»، «اکونومیست»، «تایمز»، «هرالدتریبیون» و...، افرادی چون دونالد رامسفلد وزیر جنگ سابق آمریکا، «دیوید راکفلر» میلیاردر و غول نفتی جهان، «هنری کیسینجر» از وزیران اسبق خارجه آمریکا، «پل ولفو ویتز» رئیس مستعفی بانک جهانی، دیک چنی معاون بوش، شرکت ها و سازمان های بزرگ بین المللی اشاره کرد.
با این حال گمانه زنی ها درباره لیست مدعوین وجود دارد. «جیم تاکر»، خبرنگار آمریکایی که به سبب افشاگری هایش درباره بیلدربرگ مشهور است اعضای شرکت کننده در این اجلاس را یک گروه سری از جنایتکارانی که متشکل از سرمایه داران بین المللی و مقامات بلندپایه دولت های اروپایی و آمریکای شمالی هستند، خوانده است. وی دلیل سکوت خبری رسانه ها به خصوص رسانه های اصلی امریکایی درباره این اجلاس را شرکت مقامات ارشد این رسانه ها از جمله «واشنگتن پست»، «نیویورک تایمز» و «لس آنجلس تایمز» عنوان می کند. این نشان می دهد که تمامی این رسانه ها بر خلاف شعاری که درباره ی استقلال و غیر وابسته بودن خود به دولت ها را می دهند به شدت به سیاستمداران و دولت ها و جریان های قدرت و ثروت، وابسته بوده و در حقیقت آنها هستند که خط مشی های این رسانه ها را مشخص می سازند.
عدم انتشار مفاد مذاکرات این جلسه، سبب گمانه زنی های زیادی درباره ی قدرت و حوزه ی نفوذ این گروه شده است. اغراق ها و بزرگ نمایی ها در این باره به حدی پیش رفته که بیلدربرگ را «دولت سایه» ی جهان نامیده اند. رازآلود بودن گروه بیلدربرگ سبب شده گروهی آن را با مجمع فراماسونرها مقایسه کنند. چنان که بسیاری افراد، قدرت این گروه را در حد تغییر کردن مقاماتی چون مارگارت تاچر (نخست وزیر سابق انگلیس) و یا روی کار آوردن بیل کلینتون و حتی اوباما می دانند.
محافظت شدید اطلاعاتی از این اجلاس به طور خاص صورت می گیرد. یعنی عدم درز هیچ نوع گزارشی از مدعوین و مفاد مذاکراتی که طی آن انجام می شود. گفته می شود که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و سازمان اطلاعاتی کشوری که میزبان بیلدربرگ است کار حفاظت از این اجلاس را بر عهده دارند.
هتل وست فیلد ماریوت در شانتیلی ویرجینیا محل نشست 2008 و 2012 بیلدربرگ «بیلدربرگ» که نشست سال گذشته خود را در هتلی در سوئیس تشکیل داد، امسال تصمیم دارد مکان شصتمین نشست خود را مجدداً در آمریکا در هتل «وست فیلد ماریوت» ویرجینیا برگزار کند. این گروه به منظور انجام جلسات خود از 31 ماه می تا سوم ماه ژوئن برای سومین به شهر شانتیلی در ایالت ویرجینیا باز می گردد. آخرین جلسه ای که این گروه در این شهر داشته است مربوط به سال 2008 می شود. سالی که بنا بر شواهد و مدارک، اوباما با تصمیم بیلدربرگ به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا انتخاب شد.
اما چرا این نشست مهم است و موضوعات احتمالی مورد بحث در آن چه خواهد بود؟
دنیای کنونی با بحران بزرگی روبرو شده است و چرخ های ماشین بزرگ بیلدربرگ نظیر ناتو، گروه 8، اتحادیه اروپا و آمریکا... دیگر به درستی نمی چرخند و قدرت رهبری خود را از دست داده اند و نیاز به باز تعریف برنامه ها و راهبردهای خود دارند. برگزاری نشست سران ناتو گروه 8 پیش از بیلدربرگ دلیل بر همین امر است که می توان از آن برای پیش مقدمه اجلاس مهم تر بیلدربرگ دانست. بیلدربرگ در نشست خود بر موضوعاتی نظیر امنیت، انرژی، غذا، اقتصاد، بانکداری و موضوع برنامه هسته ای ایران خواهد پرداخت. در واقع انتخاب روزهای 18 و 19 ژوئن برای دور بعدی مذاکرات ایران با 1+5 نزدیک به 2 هفته پس از نشست بیلدربرگ حاکی از آن است که تصمیم گیری های طبقه ممتاز بر سر برنامه هسته ای ایران در همین اجلاس 2012 بیلدربرگ گرفته خواهد شد.
از دیگر موضوعات مهمی که در خصوص آن تصمیم گیری خواهد شد، موضوع ریاست جمهوری مجدد اوباما یا رئیس جمهور بعدی این کشور خواهد بود. هر بار که اجلاس بیلدربرگ برگزار می شود مدت کوتاهی پس از آن اتفاق های مهم و عجیبی به وقوع می پیوندد. انتخاب اوباما به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا و ناجی! دنیا یکی از این اتفاقات بود. اکنون پس از گذشت چهار سال و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بیلدربرگی ها در همان هتلی که اجلاس 2008 را برگزار کردند، دور هم جمع خواهند شد و درباره آینده آمریکا، رئیس جمهور بعدی، دکترین وی، شعارها و راهبردهایش تصمیم خواهند گرفت.
در اجلاس 2008 بیلدربرگ که از 5 تا 8 ماه ژوئن در شانتیلی ویرجینیا برگزار شد، اوباما و هیلاری کلینتون برای چندین ساعت از نظرها پنهان شدند و هیچ کس از موقعیت مکانی آنها هیچ خبری نداشت. حتی رسانه ها نیز سکوت کامل خبری کردند. درست 2 روز بعد یعنی 7 ژوئن هیلاری کلینتون از ادامه رقابت در کمپین ریاست جمهوری آمریکا کنار کشید و حمایت خود را از اوباما برای رسیدن به مقام ریاست جمهوری این کشور اعلام کرد. آیا بیلدربرگ پیشنهادی به هیلاری داد تا وی از ادامه رقابت کنار بکشد و راه را برای ریاست جمهوری اوباما هموار کند؟ آیا وعده آنها ریاست بر وزارت امور خارجه آمریکا بود؟
برای آشنایی هر چه بیشتر با بیلدربرگ و برنامه های جهانی آنان و همچنین دخالت این گروه در انتخابات 2008 آمریکا و همچنین یافتن پاسخ سوال هایی که با مطالعه این مطلب در ذهن خطور می کند، می توانید فیلمی را که در ادامه آورده شده است مشاهده کنید.
با این حال به نظر می رسد آنچه که اجلاس 2012 بیلدربرگ را نسبت به دوره های قبل متمایز می سازد، مذاکرات حساس غرب و ایران بر سر برنامه هسته ای تهران و سناریوهای احتمالی نتایج آن خواهد بود. باید منتظر اطلاعاتی که در حین برگزاری اجلاس بیلدربرگ درز خواهد کرد ماند تا مشخص شود بیلدربرگی ها چه برنامه ای برای سال 2012 در نظر گرفته اند و چه اتفاقاتی پس از این اجلاس در جهان روی خواهد داد.
گزارش
نام منبع: خبرگزاری فارس
شماره مطلب: 19759
دفعات دیده شده: ۱۰۲۷ | آخرین مشاهده: ۴ هفته پیش