Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:

للأسف ، متصفحك قديم جدًا ولا يدعمه هذا الموقع ؛

الرجاء استخدام أحدث إصدار من المتصفحات الحديثة:



Chrome 96+ | Firefox 96+
عملیات روانی
  • آمریکایی ها چرا در رصد اقدامات القاعده ناموفق بودند؟طرح جاسوسی ناکام FOXDEN و عملیات 11 سپتامبر آمریکایی ها چرا در رصد اقدامات القاعده ناموفق بودند؟طرح جاسوسی ناکام FOXDEN و عملیات 11 سپتامبر
    پنج‌شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۱ ساعت ۰:۱۶

     این شبکه جاسوسی الکترونیکی در قالب یک شرکت مخابراتی به نام " افغان بی سیم" طراحی شده و سر پل اصلی برای ایجاد چنین شبکه ای در افغانستان یک افغانی آمریکایی الاصل به نام "احسان بیات "بود.   به گزارش  راشا تودی، بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده دستگاه های اطلاعاتی آمریکا یک فرصت حیاتی برای شناسایی حملات یازده سپتامبر و سایر تهدیدات القاعده بر ضد ایالات متحده را به دلیل موازی کاری و اختلافات بی مورد از دست داده اند.   *طرحی

     این شبکه جاسوسی الکترونیکی در قالب یک شرکت مخابراتی به نام " افغان بی سیم" طراحی شده و سر پل اصلی برای ایجاد چنین شبکه ای در افغانستان یک افغانی آمریکایی الاصل به نام "احسان بیات "بود.

     

    به گزارش  راشا تودی، بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده دستگاه های اطلاعاتی آمریکا یک فرصت حیاتی برای شناسایی حملات یازده سپتامبر و سایر تهدیدات القاعده بر ضد ایالات متحده را به دلیل موازی کاری و اختلافات بی مورد از دست داده اند.

     

    *طرحی برای جاسوسی الکترونیکی

    بر اساس این گزارش، آژانس مرکزی جاسوسی ایالات متحده موسوم به "CIA" و  آژانس امنیت ملی این کشور موسوم به "NSA" در قلب عملیاتی به نام "Foxden" در سال ۱۹۹۹ در صدد ایجاد یک شبکه جاسوسی الکترونیکی در این کشور بوده اند.

    این شبکه جاسوسی الکترونیکی در قالب یک شرکت مخابراتی به نام " افغان بی سیم" و ایجاد یک شبکه مخابراتی در این کشور صورت می گرفت.

     

    *سر پل اصلی یک آمریکایی افغانی الاصل

    سر پل اصلی آمریکایی ها برای ایجاد چنین شبکه ای در افغانستان یک افغانی آمریکایی الاصل به نام "احسان بیات "در این کشور بود.

    بیات توانسته بود با استفاده از رشوه و به خصوص اهدای موبایل ماهواره ای به مقامات طالبان در این کشور نفوذ فوق العاده ای را فراهم کند.

    یک کارشناس سابق سی.آی.ای در این باره می گوید: در صورت اجرایی شدن این پروژه ما تمام مکالمات مقامات القاعده و به خصوص بن لادن که مقدمات حمله یازدهم سپتامبر به طور حتم بخشی از آن بود، را رصد می کردیم.

    حتی دستگاه امنیتی آمریکا موفق شد تا مجوزی را از دولت آمریکا برای معامله با طالبان در این خصوص دریافت کند، اما درنهایت همه چیز بهم خورد.

     

    *همه چیز از بین می رود

    مهم ترین محور اختلافات دستگاه های امنیتی آمریکا نحوه اداره این سیستم در افغانستان بود، به خصوص این که همکاری MI6 نیز در این پروژه لازم بود.

    در نهایت بعد از ۱۳ ماه جلسات پیاپی در مقر سازمان CIA در لانگلی ویرجینیا در فوریه سال ۲۰۰۱ این طرح به بایگانی رفت و اندکی بعد نیز حملات یازده سپتامبر رخ داد.



    خبر
    نام منبع: خبرگزاری فارس
    شماره مطلب: 18903
    دفعات دیده شده: ۳۷۹ | آخرین مشاهده: ۳ هفته پیش