-
مبارزات انتخاباتی پته ها را روی آب می ریزد/اعتراف مهم اوباما درباره گوگل و فیس بوک
سهشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۴۰
این بار قرعه به نام باراک اوباما رئیس جمهور کاخ سفید افتاده تا در سخنرانی های انتخاباتی خود و برای دفاع از عملکرد دولتش در حوزه اقتصادی و تنظیم بودجه کشور، لب به سخنانی باز کند که گره های زیادی را باز می کند. اوباما هفته گذشته در یک سخنرانی در کاخ سفید، در پاسخ به انتقادهایی که از عملکرد اقتصادی دولتش توسط جمهوری خواهان مطرح شد، گفت: "گوگل و فیس بوک بدون کمک دولت هرگز نمی توانستند وجود خارجی داشته باشند. من بر اساس اطلاعات و آمار دق
این بار قرعه به نام باراک اوباما رئیس جمهور کاخ سفید افتاده تا در سخنرانی های انتخاباتی خود و برای دفاع از عملکرد دولتش در حوزه اقتصادی و تنظیم بودجه کشور، لب به سخنانی باز کند که گره های زیادی را باز می کند.
اوباما هفته گذشته در یک سخنرانی در کاخ سفید، در پاسخ به انتقادهایی که از عملکرد اقتصادی دولتش توسط جمهوری خواهان مطرح شد، گفت: "گوگل و فیس بوک بدون کمک دولت هرگز نمی توانستند وجود خارجی داشته باشند. من بر اساس اطلاعات و آمار دقیق می گویم که اگر فعالیت های دولت من نبود، شاهد بسیاری از تحولات جهانی نبودیم. خدمات ما به گوگل و فیس بوک سبب شد تا بتوانیم در بسیاری از زمینه ها تاثیرگذاری داشته باشیم."
اما ماجرای جاسوسی برخی شبکه های اجتماعی برای دولت امریکا محدود به سخنان اخیر اوباما نیست. چند ماه پیش، جولین آسانژ مؤسس ویکی لیکس در مصاحبه با شبکه خبری راشا تودی گفت که به اعتقاد وی، فیس بوک عظیم ترین پایگاه داده است که حاوی اسامی و سوابق مردم مختلف جهان بوده و در آن کاربران به صورت داوطلبانه اطلاعات خود را ارائه می دهند اما غافل از اینکه این شبکه اجتماعی برای استفاده سازمان های جاسوسی آمریکا ایجاد شده است.
وی اضافه کرده بود: "همه باید بدانند که وقتی آن ها اسامی خود، آدرس، محل سکونت، شغل، و دوستان و اقوام خود را به فیس بوک اضافه می کنند، در واقع به صورت رایگان برای سازمان های جاسوسی آمریکا کار کرده و برای آن ها دست به ساخت پایگاه داده های حاوی اطلاعات شخصی خود می زنند. عقیده ندارم که این شبکه اجتماعی توسط سازمان های جاسوسی آمریکا اداره می شود، اما واضح است که این سازمان ها می توانند به آسانی بر آن ها تأثیرهای قانونی و فشارهای سیاسی داشته باشند و از این اطلاعات استفاده کنند."
چندی پیش هم هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا در سخنرانی خود در «نیوزیم» (Newseum) یا همان موزه خبر و روزنامه نگاری واشنگتن، درباره آزادی اینترنت سخن گفت و تاکید کرد که وزارت خارجه آمریکا برای آزادسازی وب سایت هایی که علیه کشورهای دشمن سلطه آمریکا، فعالیت می کنند، تلاش می کند.
او همچنین با یادآوری فعالیت های اینترنتی در ایران، تاکید کرد که جنبش سبز با کمک توئیتر موثر تر از تحریم ها برای براندازی است. کلینتون سال گذشته در مصاحبه با بی بی سی فارسی نیز با تأکید بر اینکه در آشوب های سال 88 ایران هر کاری از دست مان بر می آمد، برای مخالفان کردیم، به عنوان نمونه اظهار داشت که توئیتر در همان روزها قصد به روز رسانی داشت که در اثر این عملیات، 24 ساعت فعالیت های آن مختل می شد اما وزارت خارجه از توئیتر خواست که این عملیات را به تعویق بیاندازد.
خبر
نام منبع: رجانیوز
شماره مطلب: 19084
دفعات دیده شده: ۴۷۶ | آخرین مشاهده: ۳ ساعت پیش