-
عملیات عجیب نفوذ در سرویس مخفی آمریکا
جمعه ۶ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۴۰
عملیات عجیب نفوذ در سرویس مخفی آمریکا/ مقامات آمریکایی کابوس «انتقام سخت» می بینند! +عکس و فیلم گزارش ها حاکی از نفوذ عجیب وغریب دو نفر به نام های «آرین طاهرزاده» و «حیدر علی» در سرویس مخفی آمریبلافاصله پس از ترور
عملیات عجیب نفوذ در سرویس مخفی آمریکا/ مقامات آمریکایی کابوس «انتقام سخت» می بینند! +عکس و فیلم
گزارش ها حاکی از نفوذ عجیب وغریب دو نفر به نام های «آرین طاهرزاده» و «حیدر علی» در سرویس مخفی آمریبلافاصله پس از ترور شهید سلیمانی توسط دولت آمریکا به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت این کشور، جمهوری اسلامی وعده داد از عاملان این اقدام تروریستی «انتقام سخت» بگیرد. اولین واکنش ایران به حمله ی پهپادی آمریکا در فرودگاه بغداد، حمله ی موشکی به دو پایگاه آمریکایی در عراق بود؛ حمله ای که تا همین امروز هم از آمریکایی ها تلفات می گیرد. پایگاه اینترنتی روزنامه ی آمریکایی «استارز اند استرایپس» که اخبار ارتش آمریکا را پوشش می دهد، روز دوشنبه، ۱۱ آوریل ۲۰۲۲ (۲۲ فروردین ۱۴۰۱) خبر داد که پنج نیروی گارد ملی ایالت «نیو همپشر» در این کشور، در نتیجه ی تحمل جراحت در حمله ی ایران به عین الاسد، نشان «قلب بنفش» (مدال اهدایی به قربانیان و مجروحان جنگی) را دریافت کرده اند[۱].
00:00-05:43گزارش سی ان ان درباره ی تجربه ی نیروهای آمریکایی از حمله ی موشکی ایران به پایگاه عین الاسد [دانلود]در همین باره بخوانید:
›› آمریکایی ها چه واقعیتی را در عین الاسد مخفی می کنند؟
›› دو مقام سابق پنتاگون: تلفات عین الاسد از آن چه ترامپ اعتراف می کند بیش تر است
›› اخبار جدید از عین الاسد: اعطای «نشان جانبازی» به سربازانی که ترامپ می گفت «سردرد» داشتند
›› تا الآن ۶۹ نفر؛ دو سال بعد، آمریکایی ها هنوز در عین الاسد تلفات می دهند!
اما چنان که برخی کارشناسان و حتی دیپلمات های آمریکایی پیش بینی کرده بودند، انتقام سخت ایران منحصر به موشک باران عین الاسد نبود. رهبر ایران به فاصله ی چند ساعت از حمله به عین الاسد صراحتاً تأکید کرد که این یک «سیلی» و واکنش اولیه به عملیات تروریستی آمریکایی بوده و «انتقام» بحث دیگری است که عبارت است از پایان دادن به حضور آمریکا در منطقه[۲]. اما آیا انتقام سخت ایران از عاملان شهادت حاج قاسم صرفاً به حوزه ی سیاسی و راهبردی محدود است؟
00:00-01:15«یک سیلی ای به [آمریکایی ها] زده شد»؛ اشاره ی رهبر ایران به حمله ی موشکی این کشور به پایگاه عین الاسد، میزبان نیروهای آمریکایی در عراق [دانلود]در همین باره بخوانید:
›› دیپلمات آمریکایی: انتقام ایران با حمله موشکی به پایان نمی رسد
بسیاری از مردم ایران و علاقه مندان به شهید سلیمانی نه با حمله ی موشکی به عین الاسد و نه حتی با اخراج آمریکایی ها از خاورمیانه دلشان قرار نمی گیرد؛ بلکه یک سطح دیگر، و خصوصی تر، از انتقام سخت را آرزومندند: اجرای عدالت درباره ی شخص دونالد ترامپ و سایر دست اندرکاران حمله ی تروریستی فرودگاه بغداد. در این باره هم ایران فهرست متهمان در پرونده ی ترور شهید سلیمانی را منتشر کرده است که در رأس آن ترامپ، مایک پمپئو، وزیر خارجه ی وقت آمریکا، جان بولتون، مشاور وقت امنیت ملی ترامپ، و مارک اسپر، وزیر دفاع وقت آمریکا، قرار دارند[۳]. دولت ایران همچنان از مجاری قانونی بین المللی پیگیر محاکمه و مجازات این افراد به جرمِ مسلمِ نقض قوانین بین المللی هست، اما آیا راه های دیگری نیز برای مجازات این افراد وجود دارد؟ مثلاً راه های میانبر در دنیایی که متأسفانه امیدی به اجرای عدالت در قبال این مجرمان در آن وجود ندارد؟
00:00-02:49نظر «نبیل خوری» دیپلمات آمریکایی درباره ی ترور شهید سلیمانی توسط دولت ترامپ [دانلود]در همین باره بخوانید:
›› قمار ترامپ با جان بی ارزشش/ گزینه های روی میز ایران برای «انتقام سخت»
عملیات عجیب و غریب نفوذ در سرویس مخفی آمریکا
شبکه ی سی بی اس نیوز آمریکا اخیراً خبر داد که دو مرد به نام های «آرین طاهرزاده» ۴۰ ساله، و «حیدر علی» ۳۵ (یا ۳۶) ساله، بیش از دو سال، خود را جای مأموران و کارمندان فدرال آمریکا جا زده اند و موفق شده اند میان افسران فدرال واقعی این کشور، از جمله شماری از اعضای «سرویس مخفی[۴]» نفوذ کنند[۵]. «سرویس مخفی» نیروی انتظامی فدرال زیرمجموعه ی وزارت امنیت داخلی آمریکاست که مسئولیت حفاظت از سیاستمداران ارشد در این کشور را به عهده دارد؛ از رئیس جمهور و معاون اول و سایر اعضای دولت گرفته تا رؤسای جمهور و معاونان اول و سایر سیاستمداران ارشد سابق آمریکا.
تصویری که وزارت دادگستری آمریکا از برخی سلاح های کشف شده در خانه ی طاهرزاده منتشر کرده است؛ طبق گزارش های موجود، طاهرزاده حق قانونی حمل سلاح در خارج از خانه ی خود را نداشته است (+)
00:00-02:33توضیحاتی درباره ی نفوذ «آرین طاهرزاده» و «حیدر علی» در میان نیروهای «سرویس مخفی» آمریکا [دانلود]پس از دستگیری طاهرزاده و علی، اف بی آی ادعا کرد این دو از ماه فوریه ی سال ۲۰۲۰ توانسته اند تجهیزات، سلاح های دستی و سلاح های تهاجمی مورداستفاده ی آژانس های انتظامی دولت فدرال آمریکا را به دست بیاورند و از سوی دیگر، خودشان را به «اعضای نیروی انتظامی فدرال و جامعه ی دفاعی» آمریکا نزدیک کنند[۶]. سی بی اس نیوز می نویسد: «طاهرزاده که وانمود می کرد عضو وزارت امنیت داخلی آمریکاست، واحدهای بدون اجاره، آیفون، سامانه های نظارتی، یک فروند پهپاد، یک دستگاه تلویزیون، یک جعبه برای نگهداری سلاح تهاجمی، یک ژنراتور و مقداری تجهیزات نیروی انتظامی، در اختیار مأموران سرویس مخفی و یک کارمند واقعی وزارت امنیت داخلی قرار داده است[۷].»
تصویر منتشر شده در پرونده ی نفوذ به سرویس مخفی آمریکا از «آرین طاهرزاده» (چپ) در کنار بخشی از تجهیزاتی که ادعا می شود در خانه اش داشته است (+)
این پرونده ابعاد پیچیده تری نیز دارد؛ مثلاً این که طاهرزاده در خانه اش تجهیزات بسیار پیچیده ای داشته که به نظر می آمده متعلق به نهادهای امنیتی آمریکا هستند؛ و از همین طریق، مأموران واقعی امنیتی آمریکا را مجاب می کرده که در حال انجام یک مأموریت مخفی است. وی و علی همچنین به کدهای لازم برای ورود به تمام صدها آپارتمان محله ی «نِیوی یارد» [به معنای «کشتی سازی نیروی دریایی»] در واشینگتن دسترسی داشته اند. طاهرزاده در همین منطقه پنج آپارتمان داشته و آن ها را بدون اجاره در اختیار چندین مأمور سرویس مخفی آمریکا قرار داده است. پس از دستگیری طاهرزاده و علی، دست کم چهار مأمور سرویس مخفی آمریکا که از طاهرزاده هدیه دریافت کرده بودند، به مرخصی اجباری فرستاده شده و عضویت آن ها در سرویس مخفی به حالت تعلیق درآمده[۸] تا تحقیقات در این باره تکمیل شود[۹].
یورش مأموران اف بی آی به درون ساختمانی در محله ی «نیوی یارد» واشینگتن که طاهرزاده و علی آن جا زندگی می کردند (+)
«حیدر علی» یکی از دو نفری که متهم به نفوذ در میان اعضای سرویس مخفی آمریکا از طریق دادن هدیه و رشوه به آن ها هستند؛ طبق گزارش دادستان های فدرال آمریکا، طاهرزاده و علی فعالیت های خود را از آپارتمانی لوکس واقع در محله ی «نیوی یارد» در واشینگتن، پایتخت آمریکا، مدیریت می کرده اند؛ محله ای که شماری از اعضای سرویس مخفی نیز در آن زندگی می کنند؛ دو متهم این پرونده، شماری از خانه های مجلل در این محله را نیز بدون دریافت اجاره، به همین مأموران سرویس مخفی می سپرده اند (+)
تیم حفاظت جو بایدن و معاون اولش در میان قربانیان
هنوز همه ی ابعاد این پرونده علنی نشده اند، اما گزارش ها حاکی از آن است که شماری از اعضای سرویس مخفی که مسئولیت حفاظت از کاخ سفید را به عهده داشته اند در میان افرادی هستند که توسط طاهرزاده فریب داده شده اند[۱۰]. به علاوه، طاهرزاده به یکی دیگر از اعضای این سرویس که مأمور حفاظت از «جیل بایدن» همسر جو بایدن و بانوی اول آمریکا[۱۱]، بوده نیز پیشنهاد داده تا یک سلاح تهاجمی به ارزش ۲۰۰۰ دلار به او بدهد. برخی رسانه ها حتی گزارش می دهند اعضای تیم حفاظت خود جو بایدن و کاملا هریس، معاون اول او، نیز در میان اهداف طاهرزاده بوده اند و اکنون درگیر این پرونده شده اند[۱۲]. لازم به یادآوری است که تیم حفاظت رئیس جمهور آمریکا عملاً همه جا، حتی در خصوصی ترین جلسات، همراه او هستند[۱۳].
تصاویری که وزارت دادگستری آمریکا از «آرین طاهرزاده» لباس پلیس منتشر کرده است؛ طاهرزاده و علی نه تنها مردم عادی، بلکه مأموران سرویس های اطلاعاتی آمریکا را نیز فریب داده اند (+)
نیروهای انتظامی آمریکا به دو ویدیو از طاهرزاده دست پیدا کرده اند که او را در حال تیراندازی در یک میدان تیراندازی (احتمالاً در ایالت ویرجینیا در ساحل شرقی این کشور) با یک سلاح کلت (چپ) و یک تفنگ تهاجمی (راست) نشان می دهند؛ در تصویر سمت راست، روی بازوی طاهرزاده، نشان سرویس مخفی آمریکا دیده می شود (+)
در همین باره بخوانید:
آن چه اهمیت دارد این است که اعضای فریب خورده ی سرویس مخفی آمریکا در تمام این دو سال به اطلاعات و تجهیزات سرویس مخفی دسترسی داشته اند و هنوز مشخص نیست آیا اطلاعاتی در این باره در اختیار طاهرزاده یا علی قرار داده اند یا خیر؛ یا طاهرزاده و علی توانسته اند از راه های دیگر از آن ها جاسوسی کنند یا خیر. هرچه باشد، به قول «جاشوا راث استاین» دادستان پرونده، این دو نفر «افرادی را فریب داده اند که شغلشان مشکوک بودن به دیگران است[۱۴].» به علاوه، هنوز افشا (یا شاید کشف) نشده است که آیا اعضای دیگری از سرویس مخفی آمریکا نیز در این نقشه گرفتار شده اند یا خیر؛ مثلاً، به طور کاملاً اتفاقی(!)، نیروهای مسئول حفاظت از ترامپ و اعضای ارشد دولتش.
صفحاتی از پرونده ی نفوذ طاهرزاده و علی در سرویس مخفی آمریکا؛ این پرونده می تواند طی هفته ها و ماه های آینده سروصدای زیادی در فضای رسانه ای آمریکا و جهان ایجاد کند؛ طبق اخبار منتشر شده، اعضای تیم امنیتی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، همسرش «جیل بایدن» بانوی اول آمریکا، و «کاملا هریس» معاون اول بایدن، از جمله افرادی هستند که با طاهرزاده در ارتباط بوده اند (+)
بخشی از تجهیزاتی که مأموران اف بی آی در یورش به خانه ی طاهرزاده و علی کشف کرده اند؛ قطعاً وجود این حجم از تجهیزاتِ خاص در خانه ی یک فرد عادی، عجیب است و مأموران سرویس مخفی آمریکا نیز با دیدن همین تجهیزات و سلاح ها بارو می کرده اند که این دو نفر عضو سازمان های امنیتی آمریکا و در حال انجام یک مأموریت محرمانه هستند (+)
آیا دست ایران در کار است؟
اگرچه هنوز ایران رسماً به دست داشتن در این عملیات نفوذ متهم نشده و طبیعتاً دولت ایران نیز در این باره هیچ خبری را رد یا تأیید نکرده است، اما بازرسان فدرال آمریکا در بررسی ابعاد مختلف این پرونده[۱۵]، به دنبال پی بردن به این مسئله نیز هستند که آیا طاهرزاده و علی با نهادهای اطلاعاتی، سپاه پاسداران، یا نیروی قدس ایران[۱۶] در ارتباط ْْْبوده اند یا خیر[۱۷]. البته علی پیش از این ادعا کرده با سازمان اطلاعات پاکستان، موسوم به «آی اس ای»، ارتباط دارد[۱۸]، اما بازرسان آمریکایی هنوز در حال راستی آزمایی این ادعا هستند. در همین حال، اسنادی که تصاویر آن ها در رسانه های آمریکایی منتشر شده، از جمله گذرنامه ی علی، (در صورتی که جعلی نباشند) نشان می دهند وی دست کم یک بار سال ۱۳۹۸ به ایران سفر کرده است.
تصویری که از کارت شناسایی ملی پاکستانی «حیدر علی» (با نام کامل «حیدر شیر علی») منتشر شده و نشان می دهد وی مقیم آمریکاست (+)
تصویری که ادعا می شود از گذرنامه ی «حیدر علی» گرفته شده و نشان می دهد وی دست کم یک مورد در سال ۱۳۹۸ به ایران سفر کرده است (+)
به هر حال، سناریوهای مختلفی در این جا وجود دارد. ممکن است طاهرزاده و علی که هر دو «شهروند آمریکا» هستند، صرفاً برای منافع شخصی خودشان یا عده ای دیگر، یا یک سرویس خارجی (غیرایرانی) دست به این عملیات زده باشند. این هم محتمل است که تمام این پرونده، یک بازی رسانه ای برای اتهام زنی به ایران در آینده ی نزدیک و مثلاً منحرف کردن پرونده ی احیای برجام و، به طور خاص، خارج کردن نام سپاه پاسداران از فهرست گروه های تروریستی آمریکا باشد. اما یک سناریوی دیگر هم وجود دارد: مقدمه چینی برای اجرای یک عملیات بسیار بزرگ تر. اگرچه هیچ کدام از این سناریوها تا این لحظه قطعی نیستند، اما ذکر همین نکته کافی است که وزارت دادگستری آمریکا در حال حاضر، مشغول تحقیقات درباره ی «نقشه ی [ادعایی] سپاه پاسداران ایران» برای ترور مقامات ارشد دولت ترامپ، از جمله پمپئو و بولتون است[۱۹].
در همین باره بخوانید:
›› «سگ هار» سیاست خارجی ترامپ کیست؟
›› بولتون یک نومحافظه کار جنگ طلب است که اعتقادی به قوانین بین المللی ندارد
** خبرنگار: سید سجاد موسوی
[۶] Prosecutors allege the ۲ men who posed as DHS agents shipped evidence out of their apartment in an effort to conceal crimes Link
[۹] Accused fake DHS agent may have duped other defendant along with Secret Service, lawyer says Link
[۱۰] White House Secret Service personnel ‘compromised’ by men impersonating DHS agents, prosecutors say Link
[۱۱] Man accused of impersonating DHS agent offered one of Jill Biden’s Secret Service agents an assault rifle, court records say Link
[۱۴] منبع شماره ۱۰
گزارش
شماره مطلب: 24818
دفعات دیده شده: ۱۶۴ | آخرین مشاهده: ۲ ساعت پیش