Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:

للأسف ، متصفحك قديم جدًا ولا يدعمه هذا الموقع ؛

الرجاء استخدام أحدث إصدار من المتصفحات الحديثة:



Chrome 96+ | Firefox 96+
عملیات روانی
  • گزارش آسوشیتدپرس از وضعیت ملال آور اقتصاد آمریکا/ احتمال یک رکود اقتصادی دیگر
    جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱:۱۹

     روند استخدام ضعیف تر، مصرف کنندگان عصبی، تولید راکد و مشکلات اقتصادی اروپا، همه و همه می توانند یک نگرانی دیگر را دامن بزنند: "یک رکود اقتصادی دیگر". به گزارش اسوشیتدپرس، اقتصاد آمریکا که در سه ماهه اول سال جاری میلادی به زحمت توانسته است خود را حرکت دهد، امید به نرخ رشد کمتری در ماه های آوریل تا ژوئن دارد. به این ترتیب بیشتر اقتصاددانان تصور نمی کنند که اقتصاد ا

     روند استخدام ضعیف تر، مصرف کنندگان عصبی، تولید راکد و مشکلات اقتصادی اروپا، همه و همه می توانند یک نگرانی دیگر را دامن بزنند: "یک رکود اقتصادی دیگر".

    خبرگزاری فارس: گزارش آسوشیتدپرس از وضعیت ملال آور اقتصاد آمریکا/ احتمال یک رکود اقتصادی دیگر

    به گزارش اسوشیتدپرس، اقتصاد آمریکا که در سه ماهه اول سال جاری میلادی به زحمت توانسته است خود را حرکت دهد، امید به نرخ رشد کمتری در ماه های آوریل تا ژوئن دارد. به این ترتیب بیشتر اقتصاددانان تصور نمی کنند که اقتصاد ایالات متحده در نیمه دوم سال 2012 میلادی نیز رشد چندانی داشته باشد.

    بنابراین گزارش، استخدام ضعیف تر، مصرف کنندگان عصبی، تولید راکد و مشکلات اقتصادی اروپا، همه و همه می توانند یک نگرانی دیگر را دامن بزنند: "یک رکود اقتصادی دیگر".

    بر خلاف این پیش زمینه، دولت ایالات متحده روز جمعه قصد دارد یکی از سه تخمین خود را در خصوص رشد اقتصاد این کشور در سه ماهه گذشته ارائه کند. بنابر پیش بینی ها، رشد سالانه اقتصاد آمریکا در عدد 1.5 درصد متوقف شده است. این پیش بینی را اکونومیست بر مبنای داده های "فکت ست" ارائه کرده است.

    رشد 1.5 درصدی اقتصاد برای یک فصل ضعیف ترین عدد برای سال جاری خواهد بود. رشد اقتصادی در سه ماهه اول 2012 به 1.9 درصد رسیده بود. برای تقویت اشتغال، به رشد اقتصادی بیش از این نیاز است. اقتصاددانان می گویند که حتی رشد اقتصادی 2 درصدی هم تنها می تواند ماهی 90 هزار شغل ایجاد کند. این رقم برای کاهش نرخ بیکاری در ایالات متحده که اکنون در حدود 8.2 درصد است، کافی نیست.

    اقتصاد ایالات متحده هرگز برای این مدت زمان طولانی در رکود باقی نمانده بود. این در حالی است که از منظر مستندات رسمی این کشور، رکود بزرگ اقتصادی این کشور در ژوئن 2009 به پایان رسیده است.

    تا همین چند هفته پیش بسیاری از اقتصاددانان آمریکایی پیش بینی می کردند که رشد اقتصادی در شش ماهه دوم سال 2012 شتاب گیرد. این اقتصاددانان رشد در بخش تولید، مسکن، فروش خودرو و پایین آمدن قیمت سوخت را بنیاد نظر خود قرار داده بودند.

    اما تهدیدات متوجه اقتصاد آمریکا باعث شده است که مصرف کنندگان که 70 درصد اقتصاد آمریکا را تشکیل می دهند، برای خرج کردن پولشان مضطرب به نظر برسند. تعداد مشاغل کم است و پرداخت ها به اندازه تورم بالا نمی روند. خرده فروشی هم برای سومین ماه پیاپی در ماه ژوئن سقوط کرده و دربیشتر نقاط آمریکا، نرخ تولید کاهش یافته است.

    در همین شرایط، برخی نگران آن هستند که در پایان سال جاری، اقتصاد آمریکا با یک سقوط مالی مواجه شود. این اتفاق زمانی می افتد که مالیات ها افزایش یافته و هزینه های عمومی کاهش یابند، مگر آنکه کنگره بتواند به یک توافق بودجه ای دست پیدا کند.

    تمام این مسائل باعث شده است که شرکت های آمریکایی تمایل چندانی به توسعه فعالیت هایشان و استخدام بیشتر نیرو نداشته باشند.

    از ماه آوریل تا ماه ژوئن، اقتصاد ایالات متحده توانسته است تنها 75 هزار شغل در ماه ایجاد کند در حالی که در سه ماهه اول به طور متوسط این رقم 226 هزار شغل بوده است.

    "سونگ وون سون"، یک اقتصاددان از دانشگاه دولتی کالیفرنیا بر این باور است که اقتصاد اروپا رو به وخامت داشته و اقتصاد جهانی را به زیر می کشد، لذا اقتصاد آمریکا نیز ممکن است با موانع مالی مواجه شود.

    شش کشور از 17 کشور منطقه یورو دچار رکود اقتصادی هستند. در اقتصادهای نوظهوری چون چین، هند و برزیل نیز رشد اقتصادی کم شده است. با کند شدن روند حرکت این اقتصادها، تقاضا برای واردات کالا از آمریکا نیز کاهش یافته است.

    سون معتقد است که به احتمال 30 تا 35 درصد، در 12 ماه آینده، اقتصاد ایالات متحده با رکودی جدید مواجه خواهد شد.



    خبر
    نام منبع: خبرگزاری فارس
    شماره مطلب: 20437
    دفعات دیده شده: ۹۴۱ | آخرین مشاهده: ۲ ساعت پیش