Sorry! your web browser is not supported;

Please use last version of the modern browsers:

متاسفانه، مروگر شما خیلی قدیمی است و توسط این سایت پشتیبانی نمی‌شود؛

لطفا از جدیدترین نسخه مرورگرهای مدرن استفاده کنید:

للأسف ، متصفحك قديم جدًا ولا يدعمه هذا الموقع ؛

الرجاء استخدام أحدث إصدار من المتصفحات الحديثة:



Chrome 96+ | Firefox 96+
عملیات روانی
  • طرح X؛ جاسوسی پنتاگون در فضای مجازی
    جمعه ۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۲۷

     پنتاگون به بهانه به راه انداختن جنگ سایبری علیه سایر کشورها تحت عنوان طرح X به دنبال جاسوسی اینترنتی در سایر کشورهاست.  روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نوشت: وزارت دفاع آمریکا میلیاردها دلار برای ارتقاء ظرفیت های جنگ سایبری کنار گذاشته است. در همین راستا، آژانس پروژه های تحقیقات پیشرفته دفاعی پنتاگون (DARPA) به منظور استخدام نیرو برای جنگ بعدی خود به بخش خصوصی و نسل بعدی کامپوترهای آمریکا رو آورده است. در واقع،


     پنتاگون به بهانه به راه انداختن جنگ سایبری علیه سایر کشورها تحت عنوان طرح X به دنبال جاسوسی اینترنتی در سایر کشورهاست.


     روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نوشت: وزارت دفاع آمریکا میلیاردها دلار برای ارتقاء ظرفیت های جنگ سایبری کنار گذاشته است. در همین راستا، آژانس پروژه های تحقیقات پیشرفته دفاعی پنتاگون (DARPA) به منظور استخدام نیرو برای جنگ بعدی خود به بخش خصوصی و نسل بعدی کامپوترهای آمریکا رو آورده است.

    در واقع، این آژانس به دنبال سرمایه گذاری 1.54 میلیارد دلاری برای 5 سال آینده است تا به این طریق توانایی های آنلاین خود را ارتقاء دهد که البته 110 میلیون دلار از این بودجه به "طرح X" اختصاص خواهد یافت. با این تفاوت که برعکس گذشته این بودجه لزوما برای ممانعت از تروریسم سایبری به کار نمی رود بلکه پنتاگون در تلاش است تا اطمینان حاصل کند آمریکا می تواند علیه سایر کشورها جنگ سایبری به راه اندازد به جای اینکه صرفا خود را برای مقابله با  حملات خارجی آماده کند.

    منابع نزدیک به این موضوع به روزنامه واشنگتن پست گفتند: طرح X در کنار حملات نظامی واقعی به اجرا در خواهد آمد و این امکان را به آمریکا می دهد تا همزمان از قدرت شیلک خود در میدان جنگ و حملات سایبری در سیستم های کامپیوتری بهره بگیرد.

    بر اساس این گزارش، بخشی از طرح X خواستار "نقشه دیجیتالی میدان جنگ" است که به پنتاگون اجازه می دهد هر اقدامی در اینترنت را که به نفع دولت آمریکا باشد، پنهانی رصد کند. در واقع، وزارت دفاع آمریکا در صدد است با استفاده از طرح X اطمینان حاصل کند علاوه بر جاسوسی از کامپوتر شهروندان خود، بتواند سیستم افراد دیگر در خارج از آمریکا را نیز رصد کند.

    پیش از این نیز، نمایندگان کنگره آمریکا طرحی را ارائه کرده بودند که به سازمان های اطلاعاتی این کشور اجازه می داد در صورت تمایل، به اطلاعات مشتریان و کاربران اینترنتی شرکت های خصوصی دسترسی پیدا کنند.

    این قانون جدید که "قانون حمایت و شراکت اطلاعات سایبری" نام دارد، به نهادهای دولتی و شرکت های خصوصی اجازه می دهد با یکدیگر همکاری داشته و به مبادله اطلاعات با یکدیگر بپردازند. در این طرح دولت می توانست قوانین فعلی حاکم را نقض کند و بنا به تشخیص خود، به اقداماتی چون رصد ارتباطات اینترنتی، فیلتر کردن محتوا یا حتی تعطیل نمودن برخی وب سایت ها و سرویس های آنلاین بپردازد. هر چند CISPA ظاهرا با هدف مقابله با تهدیدات سایبری و دیگر خطرات فضای مجازی تهیه شده، ولی کاربران اینترنت به شدت نگران نقض حریم شخصی خود و افشای اطلاعات خصوصی شان نزد گروه های ثالث هستند به همین دلیل این طرح با مخالفت افکار عمومی آمریکا روبرو و در نهایت به تغییر موضع مقامات کنگره منجر شد.



    خبر
    نام منبع: خبرگزاری فارس
    شماره مطلب: 19826
    دفعات دیده شده: ۵۸۰ | آخرین مشاهده: ۲ ساعت پیش